Geplaatst onder hulpmiddelen door AssistiveTechnology

Assistive Technology

Beste,

Wij zijn Babette, Pascale, Sarah en Michelle en vanuit de opleiding Ergotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam doen wij voor ons afstudeerproject onderzoek naar welke Assistive Technology (ondersteunende technologie) er is voor mensen die hun handen niet (meer) kunnen gebruiken.

Voor dit project zijn wij op zoek naar mensen die hun handen niet kunnen gebruiken en voor hun dagelijks functioneren (volledig) afhankelijk zijn van technologie. Dit kan onder andere komen door Multiple Sclerose (MS), Amyotrofe Laterale Sclerose (ALS), spierziekten, reuma en een hoge dwarslaesie. Met deze mensen willen wij interviews afnemen om ervaringen en adviezen te verzamelen, welke we bundelen tot een online product zodat iedereen kan profiteren van deze kennis. 

Bent of kent u iemand die mee zou willen werken aan dit project? Bij vragen of interesse in het project kunt u contact opnemen via: projectassistivetechnology@gmail.com

Met vriendelijke groet, 

Michelle van Bennekom
Namens de projectgroep Assistive Technology.


?

0 reacties

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login