Geplaatst onder algemeen

ALS op TV

1 reactie
Jan van Atten zei op

Van de Stichting ALS Nederland kreeg ik het volgende bericht:

We willen jullie er graag op attenderen dat aanstaande woensdag het televisieprogramma Vinger aan de Pols aandacht besteedt aan ALS, met als titel:
“Als ALS je leven lam legt”.
Pia Dijkstra spreekt in deze aflevering met patiënten en partners. Ardi Bouter, Loes Claerhoudt, Freek Schoonhoven, Peter van Velthuizen en Carla de Vries zijn de tafelgasten. Zij vertellen op bijzondere wijze over hun leven na de diagnose ALS.
De aflevering is te zien op woensdag 2 maart aanstaande om 19u55, bij de AVRO op Nederland 2.
Zie voor meer informatie: http://www.avrogezondheid.nl/vingeraandepols/afleveringen/20050302.asp

Het vergroten van de bekendheid van ALS is voor ons een belangrijke doelstelling. Hoewel er jaarlijks in Nederland meer mensen overlijden aan ALS dan aan AIDS, is de ziekte niet erg bekend. Niet bij overheidsinstanties, niet bij het grote publiek en zelfs niet in de medische wereld. Dit moet veranderen. Daarom proberen wij zoveel mogelijk aandacht voor ALS te krijgen. Hoe meer publiciteit hoe beter. (Vandaar dus; Jan van A.)

Mocht u vragen en / of opmerkingen hebben dan kunt u te allen tijde contact opnemen met ondergetekende.
Met vriendelijke groet,
Anne-Miek van Uchelen
Stichting ALS Nederland
www.stichtingals.nl
035 – 62 85 011

U kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login